Chokoladepassionsist, tosset med neglelak, og evigt klar på at lære noget nyt…

Pænt goddag og velkommen til!

Mit navn er Milena og det er mig der er det kreative hoved bag Simple Stories, et univers, som jeg ønsker at fylde med hygge, nærvær, kreativitet, et drys af chokolade og mest af alt inspiration.

Du er nok landet her, fordi du er lidt nysgerrig på hvem jeg er og hvorfor jeg har valgt at dele mine hobbyer på nettet. Jeg ender nok ikke som en New York Times best-selling author for denne beskrivelse af mig selv, men forhåbenligt falder du ikke i søvn.

Lidt om mig

I dette øjeblik sidder jeg nok i min lille lejlighed i Odense og sipper til en god kop te, mens jeg har gang i et lille kreativt projekt. Måske er jeg i gang med at snacke for 3 gang i dag – forhåbenligt noget sundt, men ikke utænkeligt, at jeg på en god dag vælger nutellaen frem for den sunde nøddesmør.

Når jeg ikke spiser eller har gang i en af mine MANGE hobbier,  læser jeg som så mange andre på Uni – BA Negot med tysk aka. Erhvervsøkonomi med Erhverssprog, hvis vi skal være knap så fancy.

Tysk er nok ikke alles kop te, men jeg elsker Tyskland og det tyske sprog, så der fik du endnu en fun fact. Og der mistede jeg dig måske, hvis du er en af de 80% der synes at tysk er grimt.

Men tilbage til kreativiteten. Jeg har altid været en kreativ person og har altid gang i alt for mange projekter. Bl.a. er nogle af mine yndlingshobbier og yndlingsting i verden madlavning, nail art, vandfarver, DIY, kreativitet, læsning, træning, og selvfølgelig elsker jeg at synge og danse, hvor sidstnævnte nok foregår i mit eget køkken, hvor ingen (forhåbenligt) lider af øreskader.

Udover at være kreativ, ja så elsker jeg at lære og blive klogere på hvorfor vi mennesker gør som vi gør. Men netop fordi jeg har så mange hobbyer, så ved jeg, at det at kaste sig ud i noget nyt kan være så forfærdeligt svært.

Er man perfektionist kan det synes umuligt. Men intet er umuligt, hvis man sætter sig for noget og min tilgang til læring kan også opsummeres på følgende måde:

You cannot learn, if you’re constantly trying to maintain a posture of perfection. 

(#That’s why I’m a total mess) 

Derfor håber jeg inderligt, at min blog kan være med til at inspirere dig og give dig gå-på-mod til at kaste dig ud i et nyt projekt, eller i det mindste bare give dig et smil på læben.

Simple Stories

Hvis du spørger mig om hvorfor bloggen hedder som den gør, vil jeg nok ikke være i stand til at give dig et ærligt svar. Jeg grublede over det længe, da jeg, på trods af min kreative tilgang til det meste ikke anede hvad bloggen skulle hedde. Før det havde jeg min instagram ‘NailThatDesign‘, som blev ret succesfuld. Men at blogge om en ting kun var bare ikke mig. Derfor kom der en ny blog til, der kunne omfavne alle mine hobbyer. (siger jeg, mens der p.t. er 99% opskrifter at finde på hjemmesiden. Ups.)

Til sidst faldt valget over Simple Stories, en meget spontan beslutning, da jeg synes det lød godt. Om det var en god beslutning eller ej, det må tiden vise.

I bund og grund beskriver det mig dog nok meget godt.

Jeg elsker historier og jeg elsker at connecte med folk og ifølge min optik hænger de to ting godt sammen. Ved at åbne lidt op, ved at fortælle og dele, har man muligheden for at lære andre at kende. For mig handler sociale medier og blogs i bund og grund om inspiration og hygge.

Så ved at dele, håber jeg, at nogen derude som dig selv føler, at de får lidt positiv energi deres vej og føler sig inspirerede til selv at gå ud i deres køkkener eller være kreative.

Hvis du spørger mig, er alt hvad du sætter dig for muligt, og jeg håber at mine kreative eventyr og gå-på-mod smitter af på dig og motiverer dig, til at være kreativ selv. Slip fantasien løs og sæt i gang!

Nu er det din tur til at connecte

Hvis du gerne vil have mere af mig (fordi jeg er så spændende et individ) og mine kreative projekter, anbefaler jeg, at du klikker på Instagramikonet i højresiden eller i bunden af min profil, (for man kan aldrig promovere sig selv nok) og stalker mig der. Der vil jeg dele behind-the-scenes stories og meget mere inspiration.

Har du brug for at kontakte mig, så kan du læse mere om, hvordan du kontakter mig her

find mine nyeste indlæg her

GemGem