Mit navn er Milena og velkommen til Simple Stories…

… Mit helt eget lille mad- og krea-univers! Stedet hvor jeg deler mine mad og kagekreationer, pæne billeder, kreative projekter og skriblerier, der forhåbenligt kan inspirere, underholde eller lære dig noget nyt.

Hvis du har brugt 5 sekunder af dit liv på at klikke dig inden på siden her, går jeg ud fra at du er lidt nysgerrig på hvem jeg er.

Jeg ender nok ikke som en New York Times best-selling author for denne beskrivelse af mig selv, men jeg håber at mine skriblerier og et billede eller to er nok til at tilfredsstille din nysgerrighed (og er alle dine 5 sekunder værd!)

Lidt om mig

Som mit navn måske afslører, er jeg født i Serbien, men har boet i Danmark næsten hele mit liv.  Jeg er 24 år gammel, bor i Odense og så læser jeg Cand.Negot i International Market Relations på Syddansk Universitet, hvor jeg lige nu er på første semester af min kandidat

Når jeg ikke læser eller forsøger at undgå kattene her i området (der er virkelig mange) kan jeg godt lide at tilbringe min tid sammen med min familie, mine venner, men især i mit eget selskab – og så holder jeg ekstremt meget af at få pandekager på en søndag!… og egentlig også i alle ugens dage!

Så udover at være ret almindelig elsker jeg at være mega nørdet og fordybe mig i mine hobbyer, læse gode bøger, lære mere om den store verden og menneskets psykologi, spille brætspil der varer flere timer eller råbe lidt af TV’et når jeg spiller Kingdom Hearts.

Lidt om bloggen

Jeg har siden jeg kan huske haft en enorm skabertrang og en kæmpe forkærlighed for ord, kreativitet, æstetik og læring. Som person er jeg meget detaljeorienteret og tænker meget visuelt – og så jeg har altid været fascineret af og elsket at lege med farver, former og kompositioner og kombinere og omsætte dette i forskellige former for hobbyer, uanset om det drejer sig om fotografering, tegning, lakering af negle, bagning eller foodstyling – eller forfatningen af en tutorial eller to.

Som du kan høre, har jeg i dag har jeg et bredt hobby-repertoire, men da mange af mine hobbyer er utaknemmelige, havde jeg et behov for at forevige mine kreationer. Så det er denne hjemmeside et resultat af.

Bloggen her er derfor en fusion af mine mange interesser og hobbyer, og i bund og grund nok mit forsøg på at opbygge kompetencer nok til at få noget af det jeg har kørende i hovedet ud. Jeg håber derfor, at mine opskrifter, tekster og billeder kan fortælle en historie for sig selv.

Hvis du spørger mig, er alt hvad du sætter dig for muligt, og jeg håber at mine kreative eventyr og gå-på-mod smitter af på dig og motiverer dig til at vælge kreativiteten og glæden ved de små ting til.

Slip fantasien løs og sæt i gang!

“Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.”

– Henry Ford

Nu er det din tur til at connecte

Nu har jeg plapret rigeligt, og jeg ville elske, hvis du havde lyst til at introducere dig selv for mig – så fang mig gerne i kommentarfeltet, på min mail eller send mig en hyggelig hilsen i min direct message på Instagram – uanset om det er et spørgsmål, et venligt ord, starten på en samtale eller en fælles passion for Kingdom Hearts!

Jeg tager desuden ALTID gerne imod brætspilsanbefalinger – so don’t be shy.

Ooooog…. Hvis du gerne vil have mere af mig (fordi jeg er så spændende et individ) og mine kreative projekter eller følge med i hvad jeg laver, anbefaler jeg, at du klikker på Instagramikonet i højresiden, i bunden af min profil eller søger @simplestoriesdk, og stalker mig der.

Der vil jeg dele behind-the-scenes stories, flere opskrifter og meget mere inspiration.

Er du interesseret i et kommercielt samarbejde eller tilbud kan du læse mere om mine kerneværdier og kontakte mig lige her

 

find mine nyeste indlæg her

GemGem