Get in touch

For mig handler en blog om kommunikation og jeg ville elske at få en besked fra dig!

Hvis du ønsker at lære mig endnu mere at kende, sende mig en hyggelig hilsen eller har spørgsmål og kommentarer til bloggen, en opskrift eller livet generelt, så kontakt mig via nedenstående skema, eller send en mail direkte til simplestoriesdk@gmail.com (eller snig en lille direkt ind i min Instagram)

Samarbejde, sponsorerede indlæg og affiliate links

For mig er autencitet, ærlighed og gennemsigtighed vigtige parametre, hvad angår blogging. At være autentisk og ærlig har altid været vigtigt for mig, og her på bloggen kommer du ikke til at være i tvivl om mine hensigter. Min mission med bloggen er og vil altid være at inspirere dig, min læser. Jeg elsker at fortælle historier og connecte med folk, og denne drive, der driver bloggen er altafgørende for mig.

De fleste indlæg er skrevet af mig, hvor ingredienser og produkter er betalt af mig selv (eller mine søde mor). Som læser kan det ske at du kommer til indlæg, der er sponsorerede, indeholder tilsendte produkter eller affiliate links. Da de førnævnte adjektiver er nogle jeg gerne vil forbindes med og er alfa omega for mig, udvælges samarbejdspartnere med omhu.

For mig er det vigtigt, at en kommende samarbejdspartner eller produkter passer til bloggens og min personlighed og ånd. Derfor samarbejder jeg kun med virksomheder, der er til at stole på og produkter jeg kan stå inde for og som jeg har gennemtestet nøje.

Affiliate og reklamelinks

Til tider vil du også støde ind på affiliate eller reklamelinks. Kort sagt, er det links, hvor jeg får en lille del af indtjeningen. Du betaler ikke ekstra ved at følge mine links. Jeg får fx 5% af det beløb du køber for. Det er virkelig ikke det store beløb det drejer sig om, men hvis du gør brug af disse links støtter du bloggen med den lille procentdel. Disse penge ville bl.a. gå til opretholdelse af bloggen, domæne, udgifter til udvikling af opskrifter osv. Jeg linker kun til hjemmesider jeg enten selv har brugt eller har stor tillid til.

Madfotografi og styling

Er du vild med min billedestil, og står og mangler en madfotograf eller en madstylist, er du også mere end velkommen til at kontakte mig. For eksempler på billeder bedes du kigge rundt på bloggen, men især også min Instagramprofil, som indeholder flere billeder end bloggen gør.